زندگی:

ارشا اقدسی ۱۴ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در تهران به دنیا آمد.[۳] ارشا اقدسی از دوران کودکی اش ورزش را دنبال می‌کرد و به دنبال فعالیت‌های ورزشی‌اش، ورزش رزمی آی کیدو[۴] را فراگرفت و مربی آن شد. در سال ۱۳۸۴ به دنبال موفقیتش در کسب بورسیه تحصیلی در رشتهٔ تربیت بدنی، عازم ایتالیا بود که از طریق یک آگهی برای دوره‌های بدلکاری با پیمان ابدی آشنا و در ایران ماند و بدلکاری را ادامه داد،[۵] تا جایی که توانست سرمربی کلاس‌های بدلکاری پیمان ابدی و اولین مربی بانجی جامپینگ ایران و نیز اولین مربی تونل باد صبا در ایران شود. بعد چند سال ارشا اقدسی در ۱۳ بهمن ۱۳۸۵ گروه بدلکاران ۱۳ را تأسیس کرد و فعالیت‌های خود را با گروهش در ایران و عرصه بین‌الملل ادامه داد. او سپس برای برگزاری مسابقه آب و آتش، مجری شبکه نسیم شد.
ارشا اقدسی همچنین دارای مدرک دکترای بدلکاری بود و جایزه ی نفر اول چپ کردن اتومبیل را در صربستان از آن خود کرد . او عاشق حرفه بدلکاری بود ، برای ارتقای سطح کمی و کیفی این حرفه در سینمای ایران و شناساندن آن به سینمای جهان ، برنامه ها و ایده های مفیدفایده ای داشت. بزرگترین گلایه های او به عنوان کسی که در صنعت سینمای اکشن ایران بعدازانقلاب حق آب و گل داشت،این بود که چرا جایگاهی درخور شان برای بدلکاران وجود ندارد؟ چرا فیلم ها با صحنه های اکشنی که ما طراحی و اجرا میکنیم ، روی پرده برود و کلی هم بفروشد،اما بدلکاران سهمی در مراسم کسب افتخار آن و جایی در جشنواره فجر نداشته باشند؟ گلایه ای که همچنان وقعی بر آن ننهاده اند!

درگذشت:

ارشا اقدسی روز چهارشنبه ششم مردادماه ۱۴۰۰ در جریان همکاری با یک پروژه سینمایی در بیروت و به هنگام ضبط صحنه‌ای مربوط به چپ‌کردن ماشین، به علت اشکال فنی و محاسباتی از لحاظ ایمنی و گارد کشی غیر استاندارد چارچوب و ستون خودرو در عملیات بدلکاری دچار حادثه‌ای سنگین شد که به دنبال آن، او را به بیمارستانی در بیروت، لبنان، منتقل کردند. وی در ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ در بیروت درگذشت. با رضایت مادر وی اعضای بدن ارشا اقدسی جهت پیوند به بیماران نیازمند اهدا گردید. پیکر او، ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، ۲۲ مرداد، در قطعه هنرمندان بهشت زهرا و در کنار آرامگاه پیمان ابدی، دیگر بدلکار سرشناس که او هم بر اثر حادثه در صحنه فیلمبرداری درگذشت، به خاک سپرده شد.